Saapuminen Columbukseen

Kauppakeskus Columbus sijaitsee Vuosaaren metroaseman ja linja-autoaseman yhteydessä osoitteessa Vuotie 45, Helsinki.

Columbuksessa on henkilöautoille yli 600 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallissa paikkoja on 530 ja kattoparkkialueella puolestaan noin 100. Voit aina pysäköidä Columbuksessa 2 tuntia ilmaiseksi. Parkkihalliin pääsee ajamaan Vuotieltä sekä Tyynylavantieltä, josta voi ajaa myös kattoparkkiin.

Parkkihallissa on käytössä kameratunnisteinen pysäköintijärjestelmä. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja -hinta määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Ulosajaessasi kamera tunnistaa jälleen autosi rekisteritunnuksen ja päättää pysäköinnin. Pysäköinnin voit maksaa ennen ulosajoa Easy-maksuautomaatilla tai Taskuparkki-sovelluksella, mikäli sinulla on sovelluksessa kameratunnistus aktivoituna rekisteritunnuksellesi ja maksukortin tiedot syötettynä (maksu lähtee automaattisesti sovelluksen kautta).  Jos viivyt Columbuksessa alle kaksi tuntia, voit vain ajaa sisään ja ulos parkkihalliin lataamatta sovellusta tai käymättä maksuautomaatilla.

Kattoparkkialueella ei ole kameratunnisteista järjestelmää. Muista käyttää kattoparkissa parkkikiekkoa!

Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä lähtiessäsi automaatille tai sinulla ei ollut Taskuparkki-sovellusta käytössä, niin lähetetään sinulle siitä laskun myöhemmin. Laskun lähettämisestä peritään 5 euron laskutuslisä. Lasku on myös mahdollista maksaa 48 tunnin kuluessa pysäköinnin päättymisestä.

AimoPark vastaa Columbuksen pysäköinnistä. Mikäli vierailusi kestää kauemmin kuin 2 tuntia, saat lisää pysäköintiaikaa parkkiautomaattien lisäksi AimoParkin Taskuparkki-sovelluksesta. Columbuksen pysäköintitilat ovat avoinna arkisin ja lauantaisin klo 7–22 ja sunnuntaisin klo 9–22.

AimoParkin yhteystiedot:

020 781 2400 (arkisin klo 8–16)
info@aimopark.fi

Sähköautojen latauspisteitä on  Columbuksen parkkihallissa kolmessa eri kohdassa ja kolmelta eri toimijalta: Virralta, Heleniltä ja Keskolta.