31.08.2022

Tapahtuma

Punkmuseon Punk Up -näyttely Columbuksessa syyskuun ajan

Punkmuseon Punk Up – näyttely Kauppakeskus Columbuksessa. Näyttelyn löydät Mosaiikkitorin puoleisesta päädystä. Muita näyttelypaikkoja ovat: Elimäenkatu 22, Fabianinkatu 29, Kasöörinkatu 3 (Asemapäällikönkadun puolella kävelysillalla), Kauppakeskus Arabia, (Hämeentien ja Kotisaarenkadun kulmassa), Malmintori, Meripihkantie 3, Mäkelänkatu 54, Porkkalankatu 1, Porthaninkatu 4, Siltasaarenkatu 1, Vanhanlinnantie 5 (ABC).

Punkmuseo raottaa arkistojaan! Eri puolilla Helsinkiä syyskuun ajan toteutettavassa näyttelyssä on nähtävillä esimerkiksi valokuvia, t-paitoja ja rotseja, kaikkea sellaista, joka tavalla tai toisella ilmentää punk-kulttuuria. Näitä voit bongailla syyskuun aikana pääasiassa tyhjien liiketilojen ikkunoissa eri puolilta Helsinkiä. Kierrä kaikki, näe kaikki, silloin kun sinulle sopii!

Useat yhdistävät punkin ainoastaan (”hirveään”) musiikkiin, mutta musiikki oli ja on vain yksi osa punk-kulttuuria. Punk on paljon muutakin. Näyttely tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa tämän yleisiä uskomuksia ravistelleen kulttuurin pintaan ja myöskin siitä syvemmälle. Ihmisiin, paikkoihin, aktiviteetteihin. Iloa, surua, ystävyyttä, yhdessä olemista ja yhdessä tekemistä.

Suomen Punkmuseon kannatysyhdistys ry:n (Punkmuseo) tavoitteena on saada perustettua punkkulttuuria tallentava, säilyttävä ja esittelevä tila, museo, Helsinkiin. Ennen omia tiloja jalkaudumme kaduille, kuten tässä näyttelyssä, ja varmaan myöhemminkin. Lisätietoja Punkmuseosta osoitteessa punkmuseo.fi

Jaa artikkeli