Maanantai 20.2.
Pinaattikeitto (L,G)
Grillattua Broileria, Teriyakikastike (L,G)
Linströminpihvi kapris-kermakastike, (L,G)
Aurajuusto-paprikapasta(L)
Paahdettua valkosipuliperunaa (L,G)
Hedelmäkiisseli, kermavaahto (L,G)
Tiistai 21.2.
Kermainen lohikeitto (L,G)
Häränlihaa al”a Burgundi (L,G)
Lammaspyörykät, riistakermakastike (L,G)
Kesäkurpitsa-kikhernehöystö (L,G)
Perunamuusi (L,G)
Ananas-kermavanukas (L,G)
Keskiviikko 22.2.
Tomaatti-vuohenjuustokeitto (VL,G)
Sitruuna turska, limejugurttikastike (L)
Ylikypsää possua, aurajuustokastike (L,G)
Gratinoitujakasviksia (L,G)
Grilliperunat (L,G)
Persikkajogurtti (L,G)
Torstai 23.2.
Hernekeitto ja sipulia (L,G)
Broilerinfileetä, 2-Pippurinkastike (L,G)
Häränlihalasagne (L)
Espanjalainen parsakaalimunakas (L,G)
Pilahviriisi (L,G)
Pannukakku, mansikkahilloa (L)
Perjantai 24.2.
Porkkana-inkiväärikeitto (L,G)
Mantelikalaa (VL,G)
Broilerinleike, BBQ-majoneesi (L)
Kukkakaali-soijacurry (L,G)
Perunamuusi (L,G)
Vadelma Panna Cotta(L,G)