17.02.2023

Kuulumisia

Lindexin farkkujen hoito-opas

Pitkaikainen kumppani.

Farkut ovat vaatekaapin ehdoton luottovaate. Ne sopivat pidettäväksi kaikkina vuodenaikoina, matkoilla, juhlissa ja töissä. Milloin tahansa, missä tahansa. Kun löydät omat suosikkifarkkusi, pidä niistä hyvää huolta, niin ne kestävät pitkään.

Huolehtimalla vaatteista huolehdit myös ympäristöstä, ja haluamme inspiroida sinua pitämään farkuistasi hyvää huolta. Denimvaatteita kannattaa pestä mahdollisimman vähän. Niiden puhtaana ja siistinä pitämiseen voi pesemisen sijaan käyttää muita keinoja.

Harvenna pesukertoja

Yleinen vinkkimme, jota emme voi tarpeeksi korostaa, on pestä farkut mahdollisimman harvoin. Ne kannattaa pestä vain silloin, kun on aivan pakko.

Tuuleta

Denim rakastaa ilmaa! Ripusta farkut ulos tuulettumaan jokaisen käyttökerran jälkeen, niin ne pysyvät raikkaina pidempään. Voit antaa niiden tuulettua ulkona yön yli tai jopa pidempään.

Pakasta farkut

Ihan oikeasti! Saat farkut raikastumaan ja siliämään, kun laitat ne pakastimeen. Hygieniasyistä farkut kannattaa pakastaa muovipussissa.

Keskity tahraan

Onko farkuissa tahroja tai läikkiä? Ei haittaa! Keskity vain niiden puhdistamiseen. Käytä mietoa saippuaa, hankaa kevyesti ja huuhtele kylmällä vedellä.

Tee esivalmistelut

Ennen kuin laitat farkut pesukoneeseen, käännä ne nurinperin, tyhjennä taskut ja suorista lahkeet.

Pakollinen pesukerta

Joskus farkut on oikeasti pestävä, eikä sille voi mitään. Käytä matalaa pesulämpötilaa ja mahdollisimman vähän pesuainetta. Kun pesu on valmis, ravista farkut hyvin ja aseta ne kuivumaan.

Lempifarkut kestävät aikaa

Rakastamme vaatteita, joihin voi luottaa. Sellaisia, jotka ovat aina mukavat ja tyylikkäät. Farkut ovat todellisia vaatekaapin sankareita: helppo stailata ja täydelliset jokaiseen hetkeen. Korkea vyötärö, suora tai kapea lahje, levenevä, kapeneva tai kapea leikkaus? Valikoimassamme on malleja jokaiseen makuun. Kun olet löytänyt oman suosikkisi Lindexin farkkumalleista, paina sen nimi mieleen ja löydät sen valikoimastamme, kun seuraavan kerran kaipaat päivitystä vaatekaappiin.

Jaa artikkeli